title
 

ARCULAT: LOGÓ

Mi vállalkozásának legfontosabb üzenete?

Minőség? Szilárdság? Tehetség? Szakértelem? Megbízhatóság?

Amikor eljön az idő és egy vásárló dönt egy termék megvásárlásáról vagy egy szolgáltatás igénybevételéről, akkor vajon az Ön cége jut először eszébe? Arculata minden egyes elemének cége történetét kell közvetítenie, hogy a vásárlók biztosak legyenek benne, hogy cége terméke, illetve szolgáltatása a legjobb választás számukra.

Mi tudjuk, hogy bár arculat több mint egy logó, de azt is tudjuk, hogy az arculat egyik fontos eleme maga a logó.

ARCULAT: NÉVJEGY

Az üzleti élet elengedhetetlen tartozéka a névjegy.

Amikor  névjegy készítése mellett dönt, számba kell vennie, hogy milyen névjegyet készíttessen. Válasszon bármilyen megoldást, fontos, hogy a névjegy önmagában professzionalizmust  sugalljon, hiszen ez marad meg  ügyfele, üzleti partnere kezében, ez fogja emlékeztetni Önre.

Segítünk olyan design kialakításában, meghatározásában, mely egyrészt része egy egységes arculatnak, másrészt különleges, érdekes és  megragadó, ám mégis informatív.

A névjegykártya nemcsak üzletkötési, hanem fontos marketing stratégiai eszköz is: üzleti lehetőséget és kapcsolatot teremt, kommunikációs csatornaként szolgál, emlékezetessé tesz, és egyben üzenetet közvetít a cégről.

Nemcsak megtervezzük, hanem szállítjuk is!!!

arculat2

 

 

 

 

KIADVÁNY

Mire gondolunk? Mire lehet szükség?

Szórólap, brossúra, katalógus, magazin…

És mindezt hogyan?

Egyszerű kötészeti megoldásokkal, a különleges papírokkal vagy a szinte észrevétlen dombornyomásokkal,  erőteljes grafikákkal vagy éppen a szellős, visszafogott kompozíciókkal.

Hiszen kiadványai is szerves részei az arculatnak.

Az eredmény, amit kínálunk  mindenképpen tökéletes.

PREZENTÁCIÓ

Prezentálásban is legyen egyedi

Vállalkozásának  szakmai erejét nemcsak szolgáltatásainak színvonala tükrözi, de üzleti kimutatásainak, prezentációinak, jelentéseinek professzionális, igényes megjelenése is.

Elkészítjük előadásához,  arculatához illő kreatív grafikai elemeket, animációkat. Egyedi megoldásainkkal alkalmazkodunk prezentációs szokásaihoz. A prezentációban  megteremtjük a  tartalom és a design teljes összhangját, minden fajta unalmas és érdektelen elem mellőzésével.

Önnek nincs más dolga, mint elkészíteni előadásának vázlatát, a többi már a mi dolgunk.

HÍRLEVÉL

A hírlevél az egyik leghatékonyabb online marketing eszköz

Sok cég nem fordít elég időt és energiát a hírlevelek rendszeres küldésére annak ellenére, hogy a hírlevelek megfelelő eszközei lehetnek az új és a régi ügyfelekkel való kapcsolatépítésnek illetve a folyamatos kapcsolattartásnak.

Egy jól megtervezett, szakmai tartalommal ellátott hírlevél mellett garantálható az ügyfeleinek elégedettsége és így vállalkozásának pozitív megítélése.

Mi ebben is tudunk segíteni!

Megtervezzük, elkészítjük cége arculatához igazodó hírlevelet, és gondoskodunk arról is, hogy ügyfeleihez rendszeresen eljusson.

[xyz-ihs snippet=”popup”]